Diensten

WordPress websites en webwinkels

Studio Erik Weistra is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites ( en webshops ) gekoppeld aan het CMS ( content management system ) WordPress. Met WordPress kunt u de site gemakkelijk zelfstandig bijhouden waardoor onderhoud door een externe partij overbodig is.

Domeinregistratie en hosting

Ook de bijbehorende domeinregistratie en webhosting kunnen wij verzorgen, al onze websites worden ondergebracht op onze eigen hosting zodat we een perfect op elkaar afgestemd eindproduct kunnen leveren.

Optimalisatie websites

Heb je een WordPress website die langzaam is? Wij kunnen de website voor je analyseren en deze sneller voor je maken, Vaak is dit een combinatie van je theme, hosting en tal van andere factoren die ervoor zorgen dat je site te zwaar is en zodoende te traag is.

Levering drukwerk

Wanneer je door Studio Erik Weistra een grafisch ontwerp laat maken kun je er voor kiezen om er zelf mee naar je eigen drukker te gaan of je kunt ervoor kiezen om het bijbehorende drukwerk door ons te laten verzorgen, dit alles uiteraard tegen scherpe tarieven

Grafisch ontwerp

Studio Erik Weistra biedt een grote verscheidenheid aan diensten op het gebied van grafische vormgeving. Dus voor het ontwerp van logo, huisstyle, brochure, flyers en posters of visitekaartjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Totaalpaketten voor starters

U bent begonnen met het opzetten van uw bedrijf? dan heeft u vast uw handen vol aan doen wat u het liefste doet namelijk het opzetten van uw bedrijf, klanten en opdrachten binnenhalen en zo snel mogelijk van start gaan, daarom bieden wij een totaalpakket aan voor starters bestaande uit logo, huisstijle, briefpapier, visitekaartje en website.

Wat mijn klanten zeggen