Samenwerking aangaan?

Offerte aanvragen

Samenwerking aangaan voor je nieuwe project? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Mijn werkwijze

Alles begint natuurlijk met een eerste kennismaking, bij voorkeur bij de klant op kantoor of op bedrijf, uiteraard is het ook mogelijk om geheel op afstand te werken. Aan de hand van dit intakegesprek en het in kaart brengen van je wensen maken wij een heldere en duidelijke offerte op.

Aanleveren van bestanden

Na akkoord van de offerte vragen wij je de bestanden aan te leveren denk hierbij aan tekst, fotomateriaal en de links naar je social media accounts. 

Bouw van de conceptversie

Met de aangeleverde bestanden gaan we de website conceptueel ontwerpen aan de hand van dit conceptontwerp wordt duidelijk gekeken en rekening gehouden met de gebruiksvriendelijk van de website en zullen we dit conceptontwerp met de klant overleggen en eventueel meer en beter op de wensen van de klant perfectioneren.

Realisatie website

Zodra je akkoord bent met de conceptversie gaan we de website maken en is de voortgang van de website ook live te volgen middels een eigen login systeem, in deze fase gaan we de site ook optimaliseren qua snelheid en gebruikerservaring.

Livegang van de website

Nadat je 100% tevreden bent gaan we de website online zetten en ook na de livegang zullen we je blijven helpen en ondersteunen met je site.