Over mezelf

Erik Weistra

Ik ben Erik Weistra, freelance webdesigner en grafisch ontwerper uit Delfzijl. Voor een zeer uiteenlopende en groeiende klantenkring maak en ontwikkel ik gebruiksvriendelijke WordPress websites en webwinkels. Naast werkzaamheden voor mijn klanten werk ik ook regelmatig samen met andere bureaus op freelance basis.

Vaardigheden

  • WordPress webdesign
  • Photoshop
  • Illustrator
  • HTML- CSS – PHP
  • Woocommerce webwinkels

Wat mijn klanten zeggen

Mijn werkwijze

Alles begint met een eerste kennismaking, bij voorkeur bij de klant op kantoor of op bedrijf. Aan de hand van dit intakegesprek en het in kaart brengen van de wensen maak ik een heldere en duidelijke offerte op. Uiteraard is het ook mogelijk om geheel op afstand te werken.

 

Aanleveren bestanden

Na akkoord op de offerte vragen wij je de bestanden voor je website aan te leveren, denk hierbij aan tekst en fotomateriaal en de links naar je social media.

Bouw conceptversie

Met de aangeleverde bestanden beginnen we je website vorm te geven, tijdens dit proces kun je online al meekijken hoe de vorderingen zijn.

Realisatie webdesign

Tijdens de realisatie van de website, gaan we de site maken zoals die hoort te worden en zorgen we ervoor dat ook onder de motorkap de site perfect is.

Livegang website

Nadat je 100% tevreden bent gaan we de site online zetten en ook na de live-gang zullen we je blijven helpen en ondersteunen met je site.